Bestellen bezorgen en meer

Handig om te weten:

Snoeijing Sierbestrating verkoopt haar sierbestrating en aanverwante artikelen inclusief btw.

Voorraad:

Om de prijzen laag te houden, hebben wij alleen standaardproducten zoals opsluitbanden, betontegels, grind, split (klein verpakt 25 kg), vulzand, woudzand, teelaarde en compost in voorraad. Op ons sierbestratingsplein kunt u echter van meer dan 250 soorten bestrating een voorbeeld zien.

Openingstijden:

Snoeijing Sierbestrating is op afspraak open en elke zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur open. Tijdens feestdagen zijn we niet geopend.

U wilt de stenen zelf bekijken: Dat kan altijd! Ons sierbestratingsplein is vrij toegankelijk voor bezichtiging. Wil je direct te woord gestaan worden?  Bel ons even of kom op een zaterdag langs. Wij hebben van de meeste soorten die we leveren wel een voorbeeld aanwezig

Bestellen/informatie:

Indien u iets wilt bestellen of informatie wenst, vult u dan het formulier in op de site. 

Betalen:

Als u uw bestelling heeft doorgegeven dan ontvangt u van ons een factuur. Zodra uw betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk geleverd.

Levering op pallets:

Levering op pallets is ook mogelijk.  Weggooipallets kosten €8.- per stuk en statiegeldpallets kosten €35.- per stuk (bij retourname wordt er €32.- aan u gecrediteerd). Er kunnen producten zijn die standaard op statiegeldpallets geleverd worden.

Toeslag:

Wanneer er  geen volle verpakking wordt afgenomen, worden er afpakkosten berekend i.v.m. meerwerk door het magazijnpersoneel van de fabriek. Deze kosten moeten helaas worden doorberekend.
Indien er  één volle verpakking wordt afgenomen, zal deze toeslag niet worden berekend.

Transportkosten:

Wij berekenen €90.- transportkosten voor de levering van Sierbestrating en aanverwante artikelen in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel met uitzondering van de waddeneilanden. Bij ondervracht (als voorbeeld: u bestelt 1 pak bestrating) gelden hogere tarieven Volle vrachten worden franco geleverd in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Bestelt u van 2 leveranciers dan heeft u 2 keer transportkosten. Voor de rest van de provincies en de waddeneilanden zijn de transportkosten bij ons op te vragen.

                         

                                                       

 

 


  • Dikformaat

  •  
  • Waalformaat

  •  

  •  
  • AbbeyStones
  • AbbeyStones2
  • AbbeyStones3